تعداد زیادی از مدیران کمپانیها در سطوح مختلف در شبکهی اجتماعی متخصصان، لینکتین فعالیت میکنند.
این مدیران و این کمپانیها میتوانند به شدت بر روی نگاه جامعه به مسائل مختلف تاثیر بگذارند. یکی از این تاثیرات میتواند توسعهی فرهنگ پایایی (sustainability) باشد. بسیاری از کمپانیهای بزرگ، با توجه به اهمیت توسعهی پایدار، دورههای آموزشی متعددی در این زمینه، برای کارکنان خود برگزار میکنند. این آموزشها نه تنها به کمپانیها در رسیدن به اهداف توسعهای خود در زمینهی پایایی کمک میکند، بلکه تاثیرات مثبت دیگری نیز دارد که در اینجا قصد دارم به برخی از این تاثیرات اشاره کنم:
یک – اگر کارکنان شما اهمیت پایایی را بدانند و همچنین از روشهای اجرای شیوههای پایدار اطلاع داشته باشند، حرکت کمپانی شما به سمت اهداف توسعهای (از نظر پایدار) شتاب خواهد گرفت. آنها اکنون میدانند هدف از تصمیمات و فعالیتهای مرتبط با این موضوع چیست و در جهت رسیدن به این اهداف تلاش میکنند.
دو – کارکنان آموزش دیده در این زمینه، روشهای پایداری را در خارج از محیط کار نیز اجرا میکنند. وقتی کارکنان دریابند که فعالیتهای آنها چه تاثیراتی روی اجتماع و محیط زیست دارد، خود بخود یک فرهنگ مسئولیت پذیری در بین کارکنان ایجاد میشود. این کارکنان آموزش دیده در خارج از کمپانی، اهمیت توسعهی پایدار را برای دیگران نیز تشریح خواهند کرد و بدین شکل، کل جامعه تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
سه – زمانی که کارکنان اهمیت توسعهی پایدار را درک کنند، از جهت کاهش مصرف انرژی و کاهش هدر رفتن منابع، به دنبال راههایی خواهند رفت که بهره وری افزایش یابد. در این حالت، کارکنان به شکلی خلاقانه، به دنبال راههای بهتر و موثرتر در بهبود فرآیندها هستند تا میزان هدررفت، به حداقل برسد.
چهار – این آموزشها میتواند باعث کاهش هزینههای کمپانی شما شود. اگر احساس میکنید بخش زیادی از هزینههای شما در بخش انرژی و مواد، هرز میرود، این آموزشها یک راه حل عالی برای این دست مشکلات است. تکنسینی که حالا احساس مسئولیت میکند، در زمان استراحتش دستگاهها را خاموش میکند تا انرژی هدر نرود. کارکنانی که همزمان با فعالیت سیستم گرمایش، پنجرهها را باز نگه نمیدارند، در واقع به کاهش هزینههای انرژی کمپانی شما نیز کمک میکنند.
پنج – شکل گیری فرهنگ پایایی درون یک کمپانی، منجر به افزایش رضایت شغلی کارکنان میشود. کار کردن در یک کمپانی که در کنار سایر ملزومات اولیه (از نظر منابع انسانی)، به محیط زیست، جامعه و در نهایت به آیندهی انسانها اهمیت میدهد و در این راستا به شکلی واقعی تلاش میکند، احساس خوب اخلاقی زیستن را به کارکنان خود هدیه میدهد. به شکلی که انسان میتواند از فعالیت در چنین گروهی، به خود افتخار کند و در راستای اهداف توسعهی پایدار، گام بردارد. در نهایت به مدیران حاضر در این فضا پیشنهاد میکنم که همانطور که انواع آموزشها را در زمینههای مختلف برای کارکنان خود برگزار میکنند، دوره های آموزشی در زمینهی پایایی را نیز در تقویم آموزشی خود بگنجانند و بدین صورت، در افزایش آگاهی عمومی و فرهنگ سازی در زمینهی توسعهی پایدار، ایفای نقش کنند.
میتوانید دوستانتان که مدیر هستند و به موضوع پایایی اهمیت میدهند را ذیل این پست منشن کنید یا این پست را برایشان ارسال بدارید.